Prive chauffeur Gent

Ontvang een offerte op maat binnen 1 uur

Direct een offerte

Voordelige tarieven

Een chauffeur heeft u voor een vaste lage prijs van €25,50 per uur.

Landelijke dekking

Prive vervoer door heel België en Nederland mogelijk.

Representatieve chauffeurs

Intern opgeleide chauffeurs met comfortabele rijstijl.

Veilig & Verzekerd

Verzekerd op pad met een ervaren chauffeur.

Waarom een prive chauffeur in Gent kiezen?

Met een prive chauffeur kunt u de tijdrovende verplaatsingen in uw auto efficient gebruiken om te werken. U hoeft zich niet bezig te houden met het (drukke) verkeer, u kan uw volledige focus houden op uw werk of belangrijke telefoontjes plegen. Diverse bedrijfsleiders, bestuurders, partners en consultants maken gebruik van onze chauffeursdiensten. Een chauffeur kunt u voor verschillende ritten inzetten, bijvoorbeeld voor een meeting in het buitenland of als u diverse afspraken op één dag door heel België heeft. Ook voor privé aangelegenheden is een chauffeur een goedkope oplossingen, wilt u bijvoorbeeld een pintje drinken en weer veilig in uw eigen wagen naar huis? Een chauffeur van Uwchauffeur zorgt dat u weer veilig thuis komt.
Onze klanten kiezen er resoluut voor om dit tijdverlies op te vangen aan de hand van een privé chauffeur. Onze chauffeurs hebben een prettige en comfortabele rijstijl, zo kunt u in alle rust in u eigen wagen verder werken.

 

Chauffeur in uw eigen wagen.

Door een professionele studentenchauffeur van UwChauffeur in te schakelen krijgt u de mogelijkheid om achterin uw eigen wagen verder te werken gedurende uw verplaatsing. Uw productiviteit wordt verhoogd en u komt uitgerust op bestemming aan. Een privechauffeur kost €25,50 per uur exclusief BTW en inclusief gratis verzekering. Meer informatie over onze prijsstelling kunt u op onze tarievenpagina vinden. Wij bieden u een exclusieve en tegelijkertijd functionele service om tijdwinst te behalen tegen een betaalbaar tarief.

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare chauffeursdienst? U ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte!

Gegarandeerde kwaliteit bij UwChauffeur

UwChauffeur beschikt over een groot team van getrainde en gecertificeerde privé chauffeurs, verspreid over héél Vlaanderen. Onze chauffeurs hebben een minimumleeftijd van 20 jaar en ruime ervaring op de weg opgebouwd. Ze hebben een interne en externe screening doorlopen en voldoen aan de normen van een huidige privé chauffeur. Deze screening is tweeledig verdeeld in een theoretisch en praktisch gedeelte. Het theoretisch gedeelte bestaat uit een gedragscode die alle studenten moeten kennen en naleven. Het praktisch gedeelte heeft betrekking op een externe opleiding waardoor we de kwaliteiten van onze chauffeurs kunnen optimaliseren. We garanderen u een kwalitatieve service.

Aan de slag als Privéchauffeur?

Op een unieke manier geld bijverdienen naast je studie? Rijdt door heel België in de mooiste auto’s. Meld je nu aan!

Onze kwaliteiten

Flexibiliteit

Dankzij onze samenwerking met studenten kan UwChauffeur op zeer flexibele basis werken. Veel studentenchauffeurs hebben een lichte lessenrooster met maar enkele uren les per week. Als gevolg kunnen zij zich vele uren beschikbaar stellen. Bij opdrachten voor langere termijn, bv. maandopdracht, proberen we altijd een voorlopige planning in te bouwen zodat u elke dag verzekerd bent van een chauffeur. Natuurlijk kan u in deze planning altijd nog wijzigingen aanbrengen.

Goede service, goede prijs

Omdat UwChauffeur met getrainde studenten werkt die u als chauffeur kunt huren, kunnen wij u een betere prijs aanbieden dan onze concurrenten. Deze studentenchauffeurs vallen immers onder de studentenwetgeving wat zich concreet vertaalt in een duidelijke prijsdaling voor de klant. Een private driver bij UwChauffeur kost u € 25,50 exclusief BTW en is altijd inclusief gratis verzekering.
De gemiddelde uurprijs voor een privé chauffeur in België bedraagt €26,- per uur exclusief BTW. 

Snelheid

Vandaag besteld = Morgen gereden. Als u minstens 24u voor de opdracht een aanvraag indient, garanderen wij dat we een chauffeur voor u vinden. Beslist u op het laatste moment nog een chauffeur aan te vragen? Dit kan in principe tot 1 uur voor de opdracht. Uiteraard kunnen wij dan niet met zekerheid garanderen dat we nog tijdig een chauffeur voor u vinden. Wij raden u aan om in zo’n dringend geval even te bellen. Wij bekijken graag samen met u naar de oplossingen die wij u kunnen bieden. Neemt u gerust contact met ons op via 03 331 33 04.

Tijdwinst

Als u regelmatig op de weg bent verliest u veel tijd. UwChauffeur helpt u om deze tijd voor u terug te winnen door een privé chauffeur in te schakelen. Deze neemt het stuur van u over terwijl u rustig op de achterbank kunt verder werken.

Dekking over heel België

We hebben een zeer groot team van getrainde studentenchauffeurs verspreid over alle delen van België. UwChauffeur heeft in alle gevallen een geschikte privé chauffeur bij u in de buurt.

Professionaliteit

Onze chauffeurs studeren allen aan een hogeschool of universiteit. Als u een privé chauffeur huurt bij UwChauffeur, komt deze u altijd keurig in pak met das ophalen.Wij voorzien eveneens een praktische en theoretische training voor onze studenten om hun tot waardige, professionele ambassadeurs van UwChauffeur op te leiden.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons per telefoon op +32 (0)3 331 33 04 of per e-mail bereiken.

Meestgestelde vragen

Hoe komt het dat UwChauffeur een privéchauffeur kan aanbieden voor slechts â 25,50 per uur?

Wij betalen onze chauffeurs het verplicht loon volgens paritair comite 140.06 Taxibedrijven. Omdat het jobstudenten zijn vallen zij onder de studentenwetgeving en zijn de werkgeverskosten aanzienlijk lager.

Tussen 2 afspraken zit 5 uur wachttijd, moet ik iets regelen voor de chauffeur?

Nee, u hoeft niets te regelen voor de chauffeur. De chauffeur die u heeft ingehuurd is tenslotte een student. De student / chauffeur neemt meestal schoolwerk of leesmateriaal mee, zodat hij in de wachturen kan studeren.

Kan ik een privé chauffeur ook voor langere tijd inhuren?

Ja, dat is mogelijk. Wij proberen u te voorzien van een vaste chauffeur. Vanwege lessenroosters kan het echter mogelijk zijn dat u niet altijd over dezelfde studentenchauffeur kan beschikken. Vanzelfsprekend zullen wij dan voor een gepaste andere chauffeur zorgen.

Kan ik een privechauffeur inhuren voor een enkele rit van Antwerpen naar Brussel en wat kost mij dat?

Wanneer u bij ons een chauffeur inhuurt voor een rit van een half uur, zult u er rekening mee moeten houden dat de minimale arbeidsduur per dag 4 uur bedraagt. Dit wordt ons opgelegd door de overheid en dat moeten we u ook in rekening brengen.

Kan ik ook tijdens de corona pandemie gebruik maken van een chauffeur?

U kunt bij ons ook tijdens de corona pandemie gebruiken maken van een studentchauffeur. Wij nemen hiervoor de huidige eisen vanuit de overheid in acht. Meer informatie over welke maatregelen wij getroffen hebben kunt u lezen op onze maatregelen covid-19 pagina.

Heeft u nog vragen over de diensten van UwChauffeur?

Indien er nog onduidelijkheden zijn over de verschillende diensten van UwChauffeur kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week uitstekend bereiken. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Ook voor andere vragen omtrent onze chauffeursdiensten staan we u graag te woord.