Valet Parking

Ontvang een offerte op maat binnen één uur

Offerte op maat

Waarom een Valet Parking van UwChauffeur? 

Gedurende het bestaan van UwChauffeur heeft onze onderneming op verschillende locaties een valetparking verzorgd. We organiseren deze originele service in samenspraak met onze opdrachtgever. Een deftige voorbereiding is dus cruciaal. Door deze ‘first impression’ op een professionele manier uit te voeren, krijgen uw gasten onmiddellijk een exclusieve look&feel voorgeschoteld. Het uurtarief voor onze valet Parking bedraagt € 25,50 per uur, exclusief BTW, inclusief gratis verzekering.

 

Hoe gaat UwChauffeur te werk?

Bij aankomst op de locatie kunnen uw gasten tot de voordeur oprijden om een snelle, gemakkelijke, maar voornamelijk stijlvolle entree te maken. Onze professionele studentenchauffeurs rijden vervolgens op vakkundige wijze de auto’s naar een veilige parkeerplaats. Na het evenement kunnen de gasten in hun voorgereden auto stappen en hun weg naar huis vervolgen.

valet parking

Contact met UwChauffeur 

Wilt u de uitvoering van deze Valet Parking met ons bespreken? Neem zeker en vast contact met ons op via info@uwchauffeur.be of op het telefoonnummer 03 331 33 04.