Restaurant Service

Ontvang nu een offerte op maat binnen één uur

Direct een offerte

Waarom gebruik maken van de Restaurant Service?

UwChauffeur lanceert op vraag van haar klanten, maar ook vanwege diverse toprestaurants in België, een restaurantservice. Ons land heeft dagelijkse verschillende sterrenchefs aan het werk, verspreid over héél België. Ook u wilt ongetwijfeld genieten van het menu, gecombineerd met een uitgebreid wijnassortiment, zonder u zorgen te maken over de terugrit. Wij bieden u de oplossing!

Hoe werkt de Restaurant Service van UwChauffeur?

Onze professionele studentenchauffeur begeeft zich op het afgesproken uur naar uw thuisadres. Hij vervoert u vervolgens in uw eigen wagen naar het restaurant. Hij wacht gedurende uw avond in de wagen. Wanneer u wenst te vertrekken, kan u onmiddellijk beschikken over uw persoonlijke chauffeur. Het tijdstip van vertrek moet niet op voorhand vastgelegd worden, wij bieden u de nodige flexibiliteit. Uw veilige thuiskomst is verzekerd.

Partners van UwChauffeur

Het uurtarief voor een professionele job chauffeur bedraagt €25,50 per uur, exclusief BTW. Onze klanten die een avond spenderen in één van de Belgische toprestaurants, genieten van een voordeeltarief bij UwChauffeur. Een heerlijke avond zonder zorgen bij één van de meesterchefs in het land.