Tarieven

Ontvang nu een offerte op maat binnen 1 uur

Offerte aanvragen

Wat is het uurtarief van een privé chauffeur?

UwChauffeur werkt met getrainde jobstudenten en deze vallen onder de studentenwetgeving. Vandaar dat wij u een goedkope privé chauffeur kunnen aanbieden. Voor slechts €25,50 per uur exclusief BTW en inclusief gratis verzekering, kunt u bij ons een chauffeur huren. Wij moeten wettelijk gezien altijd minimaal 3 uren aanrekenen. Ook al duurt de rit maar 2 uur, dan zal er dus 3 uur in rekening worden gebracht.

Hoe worden overuren berekend?

Indien de chauffeur meer dan 9 uur gewerkt heeft, worden vanaf het tiende uur overuren geteld. Als een chauffeur dus 12 uur rijdt, worden er 9 uren volgens het gewone uurtarief berekend en de overige 3 uren tellen dan als overuren. Deze overuren worden betaald als 150% van het normale uurtarief.

Wat zijn de voorrijkosten?

Voor de verplaatsing van de chauffeur naar de klant wordt een kilometervergoeding van 0,42 euro per km aangerekend. Andere kosten zoals openbaar vervoer, taxi, parkeerkosten,.. zullen later aangerekend worden.

Andere eindlocatie

Indien de chauffeur elders eindigt dan waar de opdracht is begonnen, worden de reistijd en reiskosten naar de beginlocatie in rekening gebracht met een minimum van 1 uur.

Overnachting van de chauffeur

Betreft de opdracht een rit inclusief overnachting dan worden de rusturen van 00.00–08.00 uur niet in rekening gebracht, tenzij binnen deze tijd nog gewerkt wordt. Indien er geen slaapgelegenheid via de opdrachtgever geregeld is, wordt er €75 per nacht doorgerekend.

Heeft u nog vragen over de tarieven van UwChauffeur?

Indien er nog onduidelijkheden zijn over de verschillende tarieven van UwChauffeur kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week uitstekend bereiken. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Ook voor andere vragen omtrent onze chauffeursdiensten staan we u graag te woord.