Chauffeur inhuren?

25,50 per uur inclusief verzekering (ex btw)
Ontvang een offerte op maat binnen 1 uur

Direct een offerte

Waarom een chauffeur inhuren?

Wanneer u voor het eerst hoort dat u een chauffeur in kunt huren denkt u misschien dat dit een erg decadente dienstverlening is. Maar als u het concept uitgelegd krijgt snapt u de overweging waarom mensen gebruik maken van een eigen chauffeur. Het concept is namelijk ontstaan uit de behoefte om een oplossing te vinden voor de tijdrovende verplaatsingen met de wagen tijdens werktijd. Wanneer u bijvoorbeeld veel afspraken heeft staan merkt u dat u goed uw werkzaamheden moet plannen rondom de ritten. Het kan voorkomen dat u door de vele verplaatsingen langer door moet werken om alles op tijd af te krijgen. Tijd die u misschien liever aan u privéleven had besteed.

Het grootste voordeel is dat u tijdens de rit met uw eigen chauffeur gewoon kunt doorwerken, hierdoor gebruikt u de reistijd op een effectieve manier. Een chauffeur maakt, bij onze prive chauffeur service, gebruik van uw auto. Hierdoor betaald u dus niet voor de huur van een dure auto, maar alleen enkel van de chauffeur. De chauffeur komt voordat de rit aanvangt op de startlocatie zodat u op tijd kunt vertrekken en weet waar hij naartoe moet en hoe hij daar het beste kan komen. U hoeft zich dan geen enkele zorgen te maken, zodat u zich rustig kunt concentreren op uw werk. 

 

Gegarandeerde kwaliteit bij UwChauffeur

Wij beschikken over een groot team van getrainde en gecertificeerde chauffeurs, verspreid over héél Vlaanderen. Onze chauffeurs hebben een minimumleeftijd van 20 jaar en ruime ervaring op de weg opgebouwd. Ze hebben een interne en externe screening doorlopen en voldoen aan de normen van een huidige chauffeur. Deze screening is tweeledig verdeeld in een theoretisch en praktisch gedeelte. Het theoretisch gedeelte bestaat uit een gedragscode die alle studenten moeten kennen en naleven. Het praktisch gedeelte heeft betrekking op een externe opleiding waardoor we de kwaliteiten van onze chauffeurs kunnen optimaliseren. We garanderen u een kwalitatieve service.

Welke voordelen heeft het nog meer?

Door een professionele chauffeur van UwChauffeur in te schakelen krijgt u de mogelijkheid om achterin uw eigen wagen verder te werken gedurende uw verplaatsing. Uw productiviteit wordt verhoogd en uw persoonlijke prestaties verbeterd. Een privechauffeur kost €25,50 per uur exclusief BTW en inclusief gratis verzekering. Meer informatie over onze prijsstelling kunt u op onze tarievenpagina vinden. Wij bieden u een exclusieve en tegelijkertijd functionele service om tijdwinst te behalen tegen een betaalbaar tarief.

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare chauffeursdienst. U ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte!

 

Chauffeur inhuren