FAQ

Ontvang nu een offerte op maat binnen één uur

Direct aanvragen

Hoe komt het dat UwChauffeur een privéchauffeur kan aanbieden voor slechts â 21,00 per uur?

Wij betalen onze chauffeurs het verplicht loon volgens paritair comite 140.06 Taxibedrijven. Omdat het jobstudenten zijn vallen zij onder de studentenwetgeving en zijn de werkgeverskosten aanzienlijk lager.

Tussen 2 afspraken zit 5 uur wachttijd, moet ik iets regelen voor de chauffeur?

Nee, u hoeft niets te regelen voor de chauffeur. De chauffeur die u heeft ingehuurd is tenslotte een student. De student / chauffeur neemt meestal schoolwerk of leesmateriaal mee, zodat hij in de wachturen kan studeren.

Kan ik een studentenchauffeur ook voor langere tijd inhuren?

Ja, dat is mogelijk. Wij proberen u te voorzien van een vaste chauffeur. Vanwege lessenroosters kan het echter mogelijk zijn dat u niet altijd over dezelfde studentenchauffeur kan beschikken. Vanzelfsprekend zullen wij dan voor een gepaste andere chauffeur zorgen.

Kan ik een studentenchauffeur inhuren voor een enkele rit van Antwerpen naar Brussel en wat kost mij dat?

Wanneer u bij ons een chauffeur inhuurt voor een rit van een half uur, zult u er rekening mee moeten houden dat de minimale arbeidsduur per dag 4 uur bedraagt. Dit wordt ons opgelegd door de overheid en dat moeten we u ook in rekening brengen.

Heeft u nog vragen over de diensten van UwChauffeur?

Indien er nog onduidelijkheden zijn over de verschillende diensten van UwChauffeur kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week uitstekend bereiken. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Ook voor andere vragen omtrent onze chauffeursdiensten staan we u graag te woord.