Onze kwaliteiten

Ontvang nu een offerte op maat binnen één uur

Online offerte

Flexibiliteit

Dankzij onze samenwerking met studenten kan UwChauffeur op zeer flexibele basis werken. Veel studentenchauffeurs hebben een lichte lessenrooster met maar enkele uren les per week. Als gevolg kunnen zij zich vele uren beschikbaar stellen. Bij opdrachten voor langere termijn, bv. maandopdracht, proberen we altijd een voorlopige planning in te bouwen zodat u elke dag verzekerd bent van een chauffeur. Natuurlijk kan u in deze planning altijd nog wijzigingen aanbrengen.

Goede service, goede prijs

Omdat UwChauffeur met getrainde studenten werkt die u als chauffeur kunt huren, kunnen wij u een betere prijs aanbieden dan onze concurrenten. Deze studentenchauffeurs vallen immers onder de studentenwetgeving wat zich concreet vertaalt in een duidelijke prijsdaling voor de klant. Een privé chauffeur bij UwChauffeur kost u € 21,- exclusief BTW en is altijd inclusief gratis verzekering.
De gemiddelde uurprijs voor een privé chauffeur in België bedraagt €26,- per uur exclusief BTW.

Snelheid

Vandaag besteld = Morgen gereden. Als u minstens 24u voor de opdracht een aanvraag indient, garanderen wij dat we een chauffeur voor u vinden. Beslist u op het laatste moment nog een chauffeur aan te vragen? Dit kan in principe tot 1 uur voor de opdracht. Uiteraard kunnen wij dan niet met zekerheid garanderen dat we nog tijdig een chauffeur voor u vinden. Wij raden u aan om in zo’n dringend geval even te bellen. Wij bekijken graag samen met u naar de oplossingen die wij u kunnen bieden. Neemt u gerust contact met ons op via 03 331 33 04.

Tijdwinst

Als u regelmatig op de baan bent verliest u veel tijd. UwChauffeur helpt u om deze tijd voor u terug te winnen door een privé chauffeur in te schakelen. Deze neemt het stuur van u over terwijl u rustig op de achterbank kunt verder werken.

Dekking over heel België

We hebben een zeer groot team van getrainde studentenchauffeurs verspreid over alle delen van België. UwChauffeur heeft in alle gevallen een geschikte privé chauffeur bij u in de buurt.

Professionaliteit

Onze chauffeurs studeren allen aan een hogeschool of universiteit. Als u een privé chauffeur huurt bij UwChauffeur, komt deze u altijd keurig in pak met das ophalen.Wij voorzien eveneens een praktische en theoretische training voor onze studenten om hun tot waardige, professionele ambassadeurs van UwChauffeur op te leiden.