Projecten

Ontvang nu een offerte op maat binnen één uur
Direct een Offerte

Projecten van UwChauffeur

Naast het leveren van privé chauffeurs binnen een business georiënteerde omgeving en voor privé doeleinden, biedt UwChauffeur ook chauffeurs aan voor grote projecten. Wij beschikken over een groot team van getrainde studentenchauffeurs die zowel beschikbaar zijn voor dagopdrachten, als voor projecten op lange termijn.

Komen Eten, VT4

UwChauffeur organiseert opnieuw de thuisbrengservice voor het populaire tv-programma Komen Eten van VT4. De afgelopen seizoenen zijn wij de servicepartner voor het productiehuis SBS/Woestijnvis. Elke gast wordt door één van onze professionele studentenchauffeurs naar huis gebracht. Op deze manier zorgt VT4 voor een veilige thuiskomst van haar deelnemers.

 

Sait Zenitel

Tijdens de zomermaanden hebben wij een project uitgevoerd voor Sait Zenitel. Deze onderneming levert geïntegreerde communicatieoplossingen aan diverse organisaties. Samen met UwChauffeur heeft men het Astrid-Netwerk in België getest. Onze chauffeurs werden verantwoordelijk gesteld voor het rondrijden met een wagen waarin apparatuur staat gemonteerd die metingen uitvoert in opdracht van een netwerk-operator. Voor een periode van 3 maanden, hebben we 4 chauffeurs per dag fulltime in dienst gesteld.