Prive chauffeur

Ontvang een offerte op maat binnen 1 uur
Direct een offerte

Waarom kiezen voor een prive chauffeur?

Het concept van UwChauffeur is ontstaan uit de behoefte van diverse bedrijfsleiders, bestuurders, partners en consultants naar een oplossing voor tijdrovende verplaatsingen met de wagen. Bijvoorbeeld een meeting in het buitenland of diverse afspraken op één dag door heel België. Het gaat om kostbare tijd dat veel efficienter kan worden gebruikt.
Onze klanten kiezen er resoluut voor om dit tijdverlies op te vangen aan de hand van een privé chauffeur.

 

Welke voordelen heeft het nog meer?

Door een professionele studentenchauffeur van UwChauffeur in te schakelen krijgt u de mogelijkheid om achterin uw eigen wagen verder te werken gedurende uw verplaatsing. Uw productiviteit wordt verhoogd en uw persoonlijke prestaties verbeteren. De uurprijs voor een prive chauffeur is €21,- exclusief BTW en inclusief gratis verzekering. Meer informatie over onze prijsstelling kunt u op onze tarievenpagina vinden. Wij bieden u een exclusieve en tegelijkertijd functionele service om tijdwinst te behalen tegen een betaalbaar tarief.

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende offerte! 

 

Gegarandeerd kwaliteit bij UwChauffeur

UwChauffeur beschikt over een groot team van getrainde en gecertificeerde privé chauffeurs, verspreid over héél Vlaanderen. Onze chauffeurs hebben een minimumleeftijd van 20 jaar en ruime ervaring op de weg opgebouwd. Ze hebben een interne en externe screening doorlopen en voldoen aan de normen van een huidige privé chauffeur. Deze screening is tweeledig verdeeld in een theoretisch en praktisch gedeelte. Het theoretisch gedeelte bestaat uit een gedragscode die alle studenten moeten kennen en naleven. Het praktisch gedeelte heeft betrekking op een externe opleiding waardoor we de kwaliteiten van onze chauffeurs kunnen optimaliseren. We garanderen onze klanten een kwalitatieve service.